Logga in
More Tennis Träningsdagbok
5250
   Användare
177
  Klubbar
135201
  Aktiviteter

More Tennis träningsdagbok är det perfekta verktyget för spelare och tränare att sätta upp mål, planera och utvärdera sin tennis för att utvecklas vidare som tennisspelare.
Träningsdagboken innehåller
 
  Träningsplanering
  Matchanalys
  Statistik
  Vision & kortsiktiga mål
  Tränaruppföljning
  Tävlingsplanering
 
Prova 2 veckor fritt
Senaste aktivitet
Julia Kling    
2024-07-15, Tennismatch

Julia Kling    
2024-07-15, Tennismatch

Julia Kling    
2024-07-10, Tennismatch

Julia Kling    
2024-07-10, Tennisträning

Julia Kling    
2024-07-10, Tennismatch


Sagt om More Tennis
Johnny Lindahl Richtmann
Ansvarig vid Tennisgymnasiet med NIU-inriktning i Umeå

Träningsdagboken är för oss på tennisgymnasiet i Umeå ett viktigt verktyg för att optimera spelarutveckling. Träningsdagboken inrymmer de tre viktiga faserna; planering, genomförande och utvärdering. Att vara utan denna dokumentation är inget alternativ, det vore helt enkelt som att orientera utan karta och kompass! Svårigheten har emellertid varit att denna process genererat flera olika dokument och som en följd av detta en brist på kontinuerlig översikt. Detta fram till dess att jag som ledare avslutat terminen med en tidskrävande utvärdering och sammanställning. Mot bakgrund av ovanstående blev det en självklarhet för mig att nu se om More Tennis träningsdagbok kan utgöra den plattform som dels underlättar dokumentationsprocessen för mina elever och dels möjliggör formativ bedömning på ett helt annat sätt än tidigare. Nyfikenheten är stor, motivationen är ännu större, nu kör vi!
Caxton Njuki
Grundare, Caxton Sports Management

Jag har i flera år jobbat med träningsdagbok med idrottarna jag jobbar med i Caxton Sports Management. När jag träffade Magnus och han visade More Tennis träningsdagbok så var det ett naturligt steg att jobba med en nätbaserad träningsdagbok för att effektivisera kommunikationen mellan mig som coach, tränare och spelare. På ett enkelt sätt kan vi nu följa upp, dokumentera och analysera vårt dagliga arbete.För oss på CSM är detta lika självklart som att en orienterare springer med karta och kompass för att kunna nå målet.
Christer Sjöö
Verksamhetsansvarig Tennis Syd

More Tennis webbaserade träningsdagbok ger tränarna en unik möjlighet att följa sina spelares framfart och därtill planera deras träning. Genom några få knapptyck fyller spelaren i sina träningar/matcher och direkt får tränaren informationen och kan då enkelt få en överblick spelarens utveckling. För spelaren fungerar också träningsdagboken som en motivationshöjare där den grafiskt kan följa sin träning. Vi använder More Tennis träningsdagbok för de spelare som ingår i våra satsningar och vi har enbart positiva omdömen om produkten.